way to 15777: Zamberlan 12/09/2017

Trailblazer

Пам'ятаєте, у Наївний.Супер є список, де хлопчина перераховує торгові марки, які викликають в нього "хвилі приємних відчуттів". І от вже багато років я сам неперіодично перебираю такий перелік, в якому безумовно перебуває італійський бренд Zamberlan.

Zamberlan Willow

Два роки назад, у жовтні 2015-го, шукав міцні й водночас стильні гірські черевики, які при потребі підійдуть для міста або далеких переїздів, а також будуть обов'язково з мембраною GORE-TEX. І перебираючи різні моделі на сайті gorgany.com, зупинив свій вибір на Zamberlan Willow. Універсальний варіант. За той час ці черевики пережили дві київські зими, зимові поїздки в Австрію, Грузію, літні Румунію та Українські Карпати, вони досі цілі й не виглядають затасканими (хоча й каюсь, доглядати їх не дуже вмію). Звісно - були "мокрі" випадки - від довгих переходів по глибокому мокрому снігу в березні на Гаджині або у сильний кількагодинний дощ (уже на верхній Гаджині). Але в черевиках завжди було тепло і варто додати, що завдяки мембрані висихають вони прямо на нозі.

Якщо я вірю в якість бренду, то намагаюся рекомендувати його хорошим людям і ось цього літа Марк теж обзавівся Zamberlan Trailblazer GTX, а розходжував їх у нашій поїздці в Роднянських Карпатах. І наскільки пам'ятаю, перші враження - кращі, ніж чудово - ноги цілі і сухі.

Zamberlan Trailblazer GTX

Zamberlan Trailblazer GTX

Так от, а до чого це все - після довгого вибирання взуття на Монблан, взяв вчора ввечері черевики Zamberlan Baltoro GTX, міцні й тверді. Сиджу в них зараз, набираю цей пост і даю нозі можливість трохи призвичаїтися.

Zamberlan Baltoro GTX

У Willow ноги не натирало навіть в перші дні, а що з ними зроблять Baltoro - про це дізнаємося у наступних випусках. 

p.s. подяки: 
за організацію подорожей - Fun Karpaty Travellers Company; 
за натхнення - Мандрівники і Мрійники;
за лояльність до своїх постійних покупців - Gorgany;
за якість - Zamberlan Outdoor.